info@royalmh.com
sales@royalmh.com
Piana Squizz

San Martino

San Martino sjell një gamë të gjerë produktesh duke filluar nga panakotat apo puding, deri tek soda e bukës dhe niseshteja e...
Read More

DalColle

DalColle sjell produktet më të mira të kruasantëve, panetoneve dhe çokollatave.  

Desantis

Desantis sjell në treg kryesisht vaj si ai i ullirit, palme apo vaj misri.  

Baroni

Baroni sjell produktet më të mira dhe më të njohura të biskoterisë dhe vaferinove.