Nuk na nevojitet një lugë e argjendtë për t'u ushqyer mirë

Firmat tona ushqimore

Ne jemi përpjekur të sjellim firmat më prestigjoze të ushqimeve në Europë. Më poshtë do të gjeni: “Sterilgarda”, “Tusce”, “Prealpi”, “DalColle”, “Desantis”, “Dolci del Castello”, “Freddi”, “I Dolci di Montagna”, “Lameri”, “Panvivis”, “Piana Squizz”, “San Martino”, “Simens”, “Steriltom”, “Buitoni”. Tek ushqimet e ngrira, disa nga produktet janë: “Buitoni”, “Ducale”, “Mage”, “Mars”, “McCain”, “Gelati Royal”, “Sammontana”, “Snickers”, “Zito Leb”.

Produktet nga Tusce

  • Salca
  • Majoneza
Shiko të gjitha

Produktet nga Prealpi

Produktet më të mira të bulmetit.
Shiko të gjitha

Akullorja Snickers

Akullorja më e famshme me kikirikë dhe karamel.
Shiko të gjitha

Produktet nga DalColle

  • Kruasantë
  • Panetone
  • Çokollata
Shiko të gjitha

Produktet nga ZitoLeb

  • Sfoliate
  • Byrekë të vegjël
Shiko të gjitha

Akulloret Sammontana

Shija origjinale e akullores.
Shiko të gjitha

Produktet nga McCain

Patatet më të shijshme në treg.
Shiko të gjitha